ATS fejlesztés EU-s támogatással / KKV-START 2020

 

Kedvezményezett neve: HILL Kft.

Projekt címe: Komplex ATS (Applicant Tracking System) fejlesztése a HILL International Kft-nél.

Szerződött támogatás összege: 35 900 214 Ft

Támogatás mértéke: 60%

Projekt befejezési dátuma: 2022.03.31

Projektazonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00110

Projekt leírás:

A projektben komplex ATS (Applicant Tracking System) fejlesztése fog megvalósulni a HILL International Kft-nél.

A fejlesztés a főtevékenységünket, a vezető keresést és kiválasztást fogja támogatni, mely olyan új és innovatív lehetőségeket biztosítanak majd számunkra, melyek használatával hatékonyabbá, pontosabbá tehető a munkánk, csökkenthetőek az adminisztratív terhek, a hibalehetőségek is. A tevékenységünket támogató – jelenlegi – rendszerünket 1992-1998 között fejlesztettük ki, ami mára elavulttá vált SW rendszer, ennek lecserélése a kiválasztási folyamatunk innovációja a célunk. A rendszer képes lesz az alapfunkcióként működő adattárolási folyamatok mellett e-mail listák, target-list-ek, short-list-ek, egyéb a munkánkat segítő riportok generálására, a teljes fejvadász tevékenységünk átfogó támogatására.

A jelenlegi, elavult alkalmazásunk is segíti a munkánkat, hiszen a nyilvántartási feladatok megoldása adott, de azok mára igen kevésnek bizonyulnak egy olyan innovatívan fejlődő iparágban, mint a miénk. Számos olyan megoldás bevezetésére van szükség, mely mind a mi munkánkat, mind az ügyfelekkel kapcsolatos elektronikusan elérhető platformok használatára lehetőséget biztosít. A fejlesztendő rendszerünk felhő alapú lesz, támogatja a home-office megoldásokat, az országos lefedettségünket, az automatikus, AI-val megtámogatott adatbeviteltől a munkánk lényeges gyorsítását várjuk, mely a versenyképességünk növekedéséhez elengedhetetlenül szükséges.

A rendszer kifejlesztésének további célja a vállalkozásunk több lábon állása. Bár elsősorban HR területen működik a HILL Kft, de a 2019-es üzleti évben már több, mint 20 millió forint árbevételt realizáltunk IT termékek értékesítéséből (elsősorban 360 fokos értékelések). A hosszú távú elképzelésünk szerint a kifejlesztett rendszer szakmai tesztelése után lehetőséget biztosítsunk a külső értékesítési lehetőségekre is, mely során mind magyarországi, mind külpiaci értékesítést szem előtt tartjuk.

A jelenleg is működő online jelentkezési felületünk alapvető elvárás és alapvető szükséglet, azonban – mivel ennek rendszerbe kapcsolása nem megoldott – jelentős adminisztrációs terhet ró ránk, hiszen annak eredményeit csak manuálisan tudjuk feldolgozni, az új alkalmazásunk átveszi majd innen is az adatokat.

Utolsó, de nagyon fontos feladat továbbá az adatmigráció, gyors, hatékony, pontos kivitelezése, hiszen az esetleges adatvesztés mérhetetlen károkat okozna nekünk.

Összefoglalva tehát a projekt egy olyan innovatív, újszerű, személyre szabott platform kidolgozása, kifejlesztése és tesztelése, mely segítségével a HR szektorban gyorsabban, pontosabban, egyszerűbben fogunk majd tudni dolgozni, szakembereket keresni, projekteket megvalósítani és mely technológiai eljárás idővel értékesíthető platformként is funkcionál majd.

Zsolt Fazekas, Managing Partner
Managing Partner

25+ years in Executive Search and still loving it.