Ügyfelünk egy gyorsan növekvő start-up cég, amely interaktív játékplatformot kínál vállalati marketing- és HR rendezvényekhez. A cég itthoni növekedésének elősegítése érdekében Értékesítő kollégát keresünk.

Értékesítő

Magyarország

Apply now

Az új Értékesítő munkatárs legfontosabb feladata a potenciális magyar ügyfelek megkeresése és látogatása a teljes országban, új ügyfelek felkutatása, számukra szolgáltatáscsomagok értékesítése. Belső leadek és önálló piackutatás alapján kapcsolatfelvétel, termékprezentáció, üzletkötés.

Az ideális jelölt felsőfokú végzettséggel és minimum 3 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik hasonló területen (technológiai vállalatok / szoftver értékesítés / tréning / rendezvénypiac / turisztika). Precíz, megbízható, kitűnő kommunikációs készsége van. A tárgyalóképes angolnyelvtudás szintén elvárás.

A kiválasztott jelölt egy nagyszerű szakemberekből álló csapat tagja lehet, akik egy innovatív üzleti területen kívánnak még nagyobb növekedést elérni hazai, illetve nemzetközi szinten is. Megbízónk versenyképes juttatással, agilis start-up munkakörnyezettel és rugalmas munkaidővel várja az új kollégát.

Ha hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, kérjük, hogy küldje el angol nyelvű önéletrajzát a zsofia.csanko@hill-international.com -ra.

Apply now