Megbízónk egy több mint 40 éves múltra visszatekintő, stabil, nemzetközi vállalat. A magyarországi régióközpont a szlovén, horvát, boszniai, szerb, montenegrói, koszovói és albán helyi irodák működését felügyeli és támogatja. Budapesti központjukba most új Főkönyvelő munkatársat keresünk.

Főkönyvelő

BUDAPEST

Apply now

Az új munkatárs fő felelőssége a pénzügyi és számviteli csoport irányítása, mind munkaügyi, mind szakmai szempontból. Ezentúl feladatai lesznek még az adóbevallások és a főkönyvi könyvelés ellenőrzése, az adatkérések teljesítése az amerikai anyacég kimutatásaihoz, az érvényben levő jogszabályok betartása, a KSH jelentések ellenőrzése, a határidős bevallások ellenőrzése és a dolgozók szakmai fejlődésének figyelése. Eseti munkái lesznek a külső és belső auditokra való felkészülés és ezek levezénylése, közvetlen kapcsolattartás a bankkal és hatóságokkal, könyvvizsgálóval és külső partnerekkel. Közvetlen felettese a pénzügyi igazgató lesz.

Ideális jelöltünk pénzügyi felsőfokú és regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel és 3-5 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, adótanácsadói végzettség előnyt jelent. Ezen túl jártas valamilyen ERP (vállalatirányítási) rendszer és az MS Office szoftverek használatában, rendelkezik az Excel és valamilyen könyvelő szoftver magas szintű ismeretével. A középfokú angol nyelvtudás alap elvárás, az írásbeli üzleti kommunikáció miatt.

Megbízónk vállalati kultúrájának része a csapatjáték, ahol a precizitásban, pontosságban, a munkájukkal szembeni igényességben példát mutatnak, és ezt várják a pályázóiktól is. Ezentúl jellemző rájuk a jó kommunikációs készség, lojalitás, a nyitott személyiség. A kiválasztott jelöltjüket egy stabilan fejlődő, kellemes légkörű vállalatban, szakmai fejlődési lehetőséggel és ideális munkafeltételekkel várják.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével tudja megtenni. Kérjük, pályázatát

NE

a "JELENTKEZEK" gombra kattintva, hanem az alábbi linken adja be:

www.finefit.hu/index.php?c=fokonyvelo_bp&ud=db

 

Apply now