Ha a most elérhető állások közül egyik sem tűnik ideálisnak, de érdeklik új lehetőségek, akkor küldje el nekünk önéletrajzát.

Jelentkezés adatbankunkba

Általános jelentkezés

Apply now
Hátha megtalál egy jó állás.

Arra sajnos nincs garancia, hogy napokon belül megkeressük egy álomállás-lehetőséggel, de jó esély van rá, hogy középtávon tudunk Önnél jelentkezni egy izgalmas, továbblépést jelentő pozícióval.

Adatbázisunkba felsőfokú végzettséggel és legalább közepes nyelvtudással érdemes jelentkezni. Az önéletrajz formátumára nincs különösebb megkötésünk. Talán csak annyi, hogy 3-4 oldalnál ne legyen hosszabb, de pályájuk elején járóknál az 1-2 oldal is elegndő. Az idegen nyelvű (általában: angol) fontosabb, de ha van elkészítve magyar is, akkor azt is küldje el. A jelentkezési felület az önéletrajzból elég pontosan kiszedegeti az életrajzi adatokat, így nem kell azt külön begépelnie. Kísérőlevelet nem kérünk.

Jelentkezését - természtesen - bizalmasan kezeljük. Önéletrajzát megbízóinknak kizárólag csak az Ön jóváhagyása után  mutatjuk meg (küldjük tovább), tehát minden konkrét álláslehetőség előtt Önnel (általában telefonon) egyeztetünk a Megbízó cégről.

Legprecízebben az innen nyíló adatbázisfelületen tud jelentkezni, de bármilyen más módon elküldött önéletrajzzal is be tud kerülni a nyilvántartásunkba.

Apply now