Teknoxgroup Macedonia Скопје, успешна и реномирана глобална компанија од областа на градежната и рударска механизација (машинската индустрија ), овластен дилер на Caterpillar, во регионот и пошироко, бара способен и посветен професионалец за позицијата:

Претставник за поддршка на производи

За нашиот клиент, Teknoxgroup Macedonia

Apply now

Одговорности:

 • Препознавање и дефинирање на потребите на клиентите;
 • Продажба на резервни делови и сервисни услуги кои ги задоволуваат потребите на клиентите;
 • Барањата за профит на компанијата;
 • Директна комуникација и склучување договори со клиенти;
 • Истражување на пазарот со цел пронаоѓање нови потенцијални клиенти;
 • Помагање на клиентите во управувањето со опремата;
 • Целосна проверка на машините и документирање;
 • Подготовка на TSAMI извештаи, соодветни по квантитет и квалитет.

Квалификации:

 • ССС – техничка или друга соодветна насока;
 • Минимум 3 години искуство на иста или слична позиција во сервис за опрема;
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office;
 • Поседување на развиени вештини за продажба;
 • Организирана личност со одлични комуникациски и преговарачки вештини.

Нашиот клиент Ви нуди перспективна улога со можност целосно да ги изразите и надополните Вашите професионални способност во меѓународна средина.

 

Доколку верувате дека сте вистинската личност за горенаведената позиција, Ве молиме испратете го Вашето CV на англиски, со назнака на позицијата на нашата email адреса, со целосна доверливост.

HILL International, ул. Анастас Митрев, бр. 26/4, Скопје

тел: +389 2 3296 481

e-mail: apply.macedonia@hill-international.com

Apply now